Bazén Juliš - rekonstrukce výtahu

Od pondělí 4.3. do pondělí 15.4. bude v hotelu Juliš probíhat rekonstrukce výtahu, kterým se jezdí na bazén. 
Zde jsou instrukce, které jsme na tuto dobu dostali: 

Po dobu rekonstrukce bude plně k dispozici menší, skleněný výtah, do kterého se vejdou 2 kočárky i s maminkami. Výtah bude odkódovaný, což umožní stejný provoz jako výtah nákladní - po zmáčknutí tlačítka „-3“ výtah sjede do suterénu k bazénu a poté „9“ do kavárny s hernou. Jelikož prostor před výtahem u vstupu do herny není veliký, budou kočárky parkovat na podestě na chodbě u schodů. Po naplnění parkovací kapacity maminky budou muset sjet schody po zadních kolečkách kočárku na standardní místo, kde parkují kočárky nyní. Aby po návštěvě herny nemusely maminky vynášet kočárky zpět do 9. patra, budou otevřené dveře v 8. patře hotelu. Sjedou tak ještě jedny schody dolu a přivolají si malý skleněný výtah, který je odveze ven, tedy do „0“.
 
V případě zablokování, rozbití malého (v té době jediného) výtahu, máme možnosti: 
a) flexibilní a včasný zásah servisními techniky na baráku, kteří budou rekonstruovat výtah velký
b) bude umožněn východ od bazénu skrze únikové schodiště a prostory prodejny Knihy Dobrovský. Tato cesta bude označena šipkami na zdech. 
c) klienti bez kočárku mohou odcházet i přicházet po hotelovém schodišti
 
Žádáme Vás o informování Vašich klientů tak, aby s omezením výtahu počítali a přicházeli na výuku s dostatečnou časovou rezervou a obrnili se jistou dávkou tolerance a trpělivosti. Tak, jak se budou chovat ohleduplně ke skleněnému výtahu, tak se nám i odvděčí jeho funkčností. Dveře výtahu jsou náchylné na nárazy kočárky a dalšími předměty ve chvílích jejich zavírání!
 
Vnímejte, prosím, toto omezení jako budoucí vysvobození z neustálé poruchovosti výtahu. 
 
Děkujeme Vám za pochopení.